DOŠLA JE IZ AUSTRIJE U BOSNU, A ONDA JE POZVALA KOMŠINICU DA JOJ OČISTI KUĆU! “Ne mogu vjerovati. Dala sam joj je 5 evra, a onda..”

0
265

Na društvenim mrežama se pojavila jedna priča koja je potpalila strasti i uzburkala komentare svih koji su pročitali.

A što je najtužnije, ona koja je objavila priču misli da je u pravu pa se požalila svima na mreži. A na žalost, vjerujemo da ima još takvih ljudi.

Radi se o našoj zemljakinji koja živi i radi u Austriji,za praznike je malo došla u domovinu i kako se nebi mučila sama, našla je komšinicu da joj “malo prebriše prašinu, usisa, opere prozore…”kako bi provela vrijeme u čistom okruženju. Dobro, neka je, ima pravo na to i to niko ne osporava ali je ljude naljutilo to što je uradila kasnije i još to i publikovala.

Evo anonimne izjave u cjelosti:

“Pozdravljam, i želim da ovo bude anonimno. Došla sam iz Austrije u Bosnu kao i svakog drugog praznika i pozvala sam komšinicu da mi malo očisti po kući, da malo prašinu prebriše i da usisa. Radila je par sati i ja joj platim 5 eura i još dam čokoladu da ponese djeci, jer sam smatrala da to nije bilo puno posla i jos sam joj i kafu ponudila, ali se ona tako naljutila i vratila mi pare i rekla da ona ne prosi. Znači, želiš nekome pomoći da zaradi koji dinar i na kraju ispadnes budala. Lično smatram da 5 eura nije malo para za 7 sati posla jer mnogi u Bosni rade i cijeli dan za te pare”.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam?