Došao je u pab sa autom i tu je cijelu noć pio – Kad je pogledao poruku koju je ujutru pogledao na autu ostao je u nevjerici!

0
274

Apsolutno svaka osoba koja je ikada vozila automobil pod dejstvom alkohola bi trebala da zna kolika to greška može da bude.

To može da bude jedna od najopasnijih stvari koje možete da uradite, a najgore u svemu tome jeste to što vožnja pod dejstvom alkohola ili nekog drugog opojnog narkotika može da naškodi i drugima, a ne samo vama.

Ne biste trebali govoriti ništa protiv policije koja je tu da bi vas upozorila da ne trebate konzumirati bilo šta što utiče na vaš mozak dok vozite, to je zbog vaše sigurnosti, ali i sigurnosti drugih ljudi.

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednom čovjeku koji je jednog dana otišao u pub (pivnicu), gdje je sjedio sa svojim prijateljima.

On je došao do paba sa svojim automobilom, i tu su sjedili cijelu noć, kada je ujutro došao do svog auta čekalo ga je jedno ogromno iznenađenje.

Vlasnik tog bapa ba je odlučio da nagradi svakog gosta koji dođe sa autom, ali odluči da ne vozi bilo gdje dok je još uvijek pijan.