ĐORĐE DAVID POKAZAO DEVOJKU, sa njom ima kćerku – ali ne žive zajedno: EVO I ZAŠTO, mnogi se iznenade kad je vide, SAD JE SVE JASNO… (FOTO)

0

Danas ćemo malo pisati o članu žirija Zvezda Granda i o kojem se ne piše u medijima baš toliko, a radi se o Đorđu Davidu koji je konstantno u sjeni ostalih članova žirija, te je po profesiji inače glumac, dok je njegova karijera krenula već tokom osamdesetih.

U to vrijeme se on oprobao u rok muzici i tu je imao dosta uspjeha pa je on do sada snimio dva albuma koji su veoma dobro prošli na tržištu balkana, pa je iz toga razloga on zaslužio poziv u žiri Zvezda Granda.

Veoma često je smatran kao da ima neutralan stav i bude osuđivan radi način oblačenja jer je i na našim prostorima čudno kada muškarac obuče suknju i to od kože, ali je ipak on zauzeo svoje mjesto u žiriju i stekao je neku poziciju, te smo mogli primijetiti da je dosta takmičara koji vole rok koji se tada odluče za njega ili za Milija za mentora.

Privatni život Đorđe uvijek pokušava sačuvati od medija, te su njegovu suprugu ljudi tek upoznali kada se završila prošla sezona kada je bila jedna žurka, pa on inače živi sa njom u nevjenčanoj zajednici 25 godina, a imaju zajedno i kćerku.

Ono što je veoma čudno u tome je da on živi sam, ali da on redovno njih posjećuje, te provodi vrijeme sa njima, a rekao je kako je za njega bračna zajednica samo opterećenje i da je papir samo formalnost koja mu ne treba u životu, a možete u ovome članku i da pogledate nekoliko fotografija kako izgleda njegova nevjenčana supruga.