ĐORĐE DAVID BIRAO IZMEĐU CECE I JELENE, a svojim izborom IZNENADIO MNOGE: Ko bi rekao?!

0

Poznato je da je član žirija najvećeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda već nekoliko poslednjih godina Đorđe David. Čini se kako mu je itekako dobro došao ovaj posao člana žirija i mentora jer je zaista šteta da njegova karijera ostane u seni. Sada je dosta popularniji i svojim radom sa kanditatima redovno dokazuje o kakvom se muzičkom znalcu radi. 

Đorđe Nikolić poznatiji kao Đorđe David je jugoslovenski i srpski glumac, bivši pevač bendova Generacija 5 i Fuzzbox, te aktuelni frontmen grupe Death Saw. Rođen je 5. novembra 1964. godine u Zemunu. Živi i radi u Beogradu. U braku je s Anom Mirčetić, sa kojom ima ćerku Stašu. Njegova velika ljubav u životu je gluma, koju je i završio te je glumio u brojnim pozorišnim predstavama, tv serijama i filmovima.

Ipak, svi ga bolje znaju kao pevača pa je muzičku karijeru gradio je uporedo sa glumačkom. Od 1986. do 1990. godine nastupao je na festivalima „MESAM“ i „Beogradsko proleće“. U periodu od 1992. do 2000. godine bio je član grupe Generacija 5. Ono po čemu je on itekako poznat su njegovi otvoreni stavovi i iskrenost, a i mnogi ga znaju po drugačijim i zanimljivim stajlingom.


Naime, on se nedavno našao u centru medijske pažnje zbog odgovora na pitanje novinara koga bira između Cece i Jelene. Poznato je to da su njih dve već dugi niz godina u velikoj zavađi te se veoma često prepiru preko medija. Poznato je i to da je Đorđe David izgradio jako dobar prijateljski odnos sa Jelenom Karleušom, kao i sa Cecom. Pored toga, Jelena od ove sezone nije u žiriju Zvezda Granda i njeno mesto je zamenila Ceca.

Đorđe David je nakon postavljenog pitanja bio na teškim mukama, te je nakon malo razmišljana izabrao Cecu što je mnoge iznenadilo s obzirom da je s Karleušom imao odličan odnos. Usledilo je i pitanje da li je to zbog toga što ga je Karleuša blokirala na mrežama, te je on odgovorio da nije zbog toga. Ostatak pročitajte na ovom linku.