ĐOLETU JE TEŠKO PAO RAZVOD ! ONA JE POSTAVILA USLOV,ONDA JE ON ODLUČIO DA..

0

PJevačica Slađa Delibašić i denser Đole Đogani nekada su bili u braku i imali zajedničku grupu, a prIJe više od 20 godina stavili su tačku na taj brak.

Oni iz tog braka imaju zajedničku kćerku,pa su ostali u dobrim odnosima,a Slađa je svpjvremno o rastanku gvorila sa sjetom,i rekla da je možda pogriješila.

Đdole je kasnije odlučio da ogoli dušu i otkrio da je taj period za njega bio jako bolan i stresan.


“Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje, rekao je Đole u dokumentarnom filmu “Život i scena” kada je priznao da je išao kod psihijatra.

On kaže da e Slađu molio da idu pričaju,da vide u čemu je problem.Čak je zvao da idu zajedno kod psihjatra,na što mu je ona rekla da za njega i jest psihjatar.On je naglasio da je Slađa kriva za raspad tog braka.


“Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘”.

Slađa nije željela pretjerano da se osvrće na prošlost, već je kratko odgovorila da joj je najbitnije da njena porodica zna istinu.