DOKTORICA IZ PORODILIŠTA otkrila jezivu tajnu: “NEKA MI BOG OPROSTI…” Od ovih riječi se ledi krv u žilama! (FOTO)

0
441

Veliku prašinu je podigla ova ispovijest jedne doktorice, koja je pričala o situaciji kada je na poslu susrela jednu trudnicu koja je došla da se porodi. I mada joj je termin bio tek za mjesec dana, ali su joj trudovi počeli mnogo ranije:

“Tog dana dolazi babica i kaže mi kako je ta žena dilatirana 6 cm. Termin je trebao tek da bude idući mjesec, a beba je još jako mala. Upoznala sam se potom sa Melisom, majkom koja treba da rodi. Kada sam vidjela kako izgleda ostala sam šokirana. Ispred mene je bila jedna djevojka, dvadeset nepunih godina, mršava i totalno neuhranjena. I trebala je da rodi.’‘- Dalje u nastavku svoje ispovijesti, ova doktorica je otkrila i ove stvari:

”Pitala sam je da li ona uopšte jede, na šta mi je ona potvrdno odgovorila i onda rekla kako njen muž radi da zaradi, on ne pije, on je dobrica. Svaki dan imamo hljeba i ja ponešto skuham. Živimo lijepo, ne žalimo se. Ja stvarno ne mogu da vjerujem da ona misli da je jedan obrok dnevno dovoljan, naročito jer je trudna. Ona ima i sestru koja je u hraniteljskoj porodica otkad im je majka umrla, a njihov otac nije znao šta da radi sa Melise, pa je dogovorio da se ona uda. Kada sam vidjela nalaze shvatila sam koliko joj je stanje zapravo loše, ali trudovi su postajali sve jači i ona je počela da se napinje. Na kraju je rodila kćerkicu od 2,2 kg, prelijepu kćerku…”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE