DOKTORI SU JOJ OVO!!! Pevačica ogolila dušu, priznala da se MOLILA svakodnevno, a onda se desilo ČUDO! Evo šta je imala da kaže za bivšeg (FOTO)

0

Danas vam donosimo informacije koje se tiču pevačice Mina Kostić, koja je svoju veliku popularnost doživela sredinom 2000-tih godina. Danas je nešto manje prisutna u medijima i javnom životu, ali vam donosimo jednu njenu priču koja je privukla veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Rođena je 5. maja 1975. godine u Beogradu. Mina sa bivšim suprugom, pevačem Igorom Kostićem ima ćerku Anastasiju. Živi i radi u Beogradu. 2000. godine je snimila svoj prvi album pod nazivom „Srčani udar“. Mina je nakon toga snimila još dva uspešna albuma, te na desetine singlova i dueta. Važi za jednu od najboljih pevačica folk muzike svoje generacije.

Pevačica Mina Kostić majka je devojčice Anastasije, koju je dobila sa Igorem Kostićem, poznatijim kao Igor X. Ipak, ona je sada otkrila je da nije ni znala da može da ima dete, jer su joj lekari govorili suprotno.

Njemu je rekla da ne može da rodi jer je zapravo bila nepldna. Potom se desilo čudo. Molila se Bogu ujutro i uveče te je konačno ostala trudna i rodila je divnu devojčucu. Mina je rekla da je zahvalna Bogu i da nikada nije izgubila nadu. Ona nažalost nije zajedno sa Igorom ali detetu je pružena jedna roditeljska ljubav. Ona je rekla da bi jako volela da joj se desi prava ljubav jer ju je ona u koju je slepo verovala koštala i to mnogo, i finansijski i emotivno. Sve što je stekla izgubila je kako ona kaže, upravo zbog ljubavi ali je u svakom trenutku svesna i zadovoljna sa činjenicom da ima dete.