DOKTOR IZ TURSKE OTKRIO KOJI NAPITAK TOLIKO PRAZNI CRIJEVA DA MRŠAVITE 7 KILOGRAMA ZA 3 DANA: Malo ko može da VJERUJE

0

Doktor Mehmet Oz je porijeklom iz Turske i mnogi su ga prepoznali po njegovom programu detoksikacije. Oz tvrdi da pojedinci mogu izgubiti i do sedam kilograma unutar tri dana slijedeći njegov režim. Formula se sastoji od mješavine vode, zelenog čaja, soka od limuna, krastavca, mente i kajenskog papra. Oz je prije dvije godine izjavio da je ova mješavina ispitana i dokazano pomaže u vraćanju tijela u zdravo stanje. Kako bi se ubrzali učinci zdrave prehrane, preporučuje se konzumiranje detox vode najmanje četiri sata dnevno. Zagovornik ove dijete uvjerava da ovaj režim neće ostaviti osjećaj gladi.

“Doktor objašnjava da je njihov cilj očistiti crijeva zdravim pristupom. Apsorpcija pesticida iz hrane i onečišćenog zraka može dovesti do nakupljanja toksina kod mnogih pojedinaca. Ti se toksini na kraju pohranjuju u masnim stanicama zbog nemogućnosti jetre da ih dovoljno brzo filtrira, kako je objasnio izvor. Kako tijelo eliminira te toksine, stopa sagorijevanja masti se povećava. Osim toga, studije su pokazale da antioksidansi prisutni u zelenom čaju mogu ubrzati metabolizam do 35 posto.

Doktor je dobio ovaj moćan recept, evo od čega se sastoji:

Da biste napravili osvježavajući i zdravi napitak, počnite kombiniranjem pet šalica filtrirane vode koja je ohlađena s tri šalice jakog zelenog čaja koji ste skuhali i zatim ohladili. Narežite cijeli srednji krastavac nakon što ste ga ogulili i dodajte ga u smjesu, a zatim i sok od pola limuna. Zatim dodajte četvrtinu šalice svježeg lišća mente i pola žličice kajenskog papra. Sve dobro promiješajte i uživajte u svom revitalizirajućem napitku.

Zeleni napitak za mršavljenje

Prema Ženskom svetu, imperativ je konzumiranje neprerađene hrane bogate vlaknima i antioksidansima, unos zdravih masnoća i visokokvalitetnih proteina u svaki obrok. Za pripremu određenog napitka sve sastojke stavite u hladnjak i promiješajte. Napitak konzumirajte jedan sat prije jela.