ĐOKOVIĆEVA SNAJKA SMRŠALA 21 KG 2 MESECA POSLE POROĐAJA: Saška godinu dana ne JEDE MESO, a svako jutro pije ovaj NAPITAK

0

Po naslovu današnjeg članka možete da vidite da je tema mlađa snajka porodice Đoković, to jeste Saška Veselinov. Ona se porodila prije nekog vremena, i donjela je na svijet nasljednika porodice Đoković, tako da su oni sretniji nego ikada, a vjeurjemoda su se obradovali bebi najviše Stefan i Tara koji su dobili malog rođaka. Ali, danas pišemo o problemu svake novopečene mame, a to je naravno višak kilograma nakon poroda.

Iako je nekima mnogo teško da se riješe tog viška kilograma, Saška je uspjela u tome, pa je vjerovali vi ili ne, za samo par mjeseci uspjela da skine čak 21 kilogram. Rekla je da je izbacila meso, slatkiše i mliječne proizvode, a da svako jutro ona popije šaću svježe cijeđenog celera na prazan stomak, ili popije toplu limunadu nakon toga. Dodala je i to da trenira dva puta na dan, da ujutru ide u teratanu, dok predveče kombinuje trening i brzi hod.

Saška je navela kako skupa sa Đorđem već godinu dana ne jede meso i vegeterijanski se hrane. Prije toga su se osječali naduto i bez energije, pa su riješili da izbace meso na mjesec dana i to su uradili ali kada su vidjeli rezultate, nastavili su da ne jedu meso. Isto tako je rekla: “Dogovorili smo da to traje mjesec. Ali, kada smo ugledali rezultate, nismo se htjeli vratiti na staro. Mi smo ljudi sebični, po mnogim stvarima to zaključujem, ali pričam sada o stravičnom detalju, a to je da životinje trebaju stradati kako bi mi uživali u hrani”- navela je ona.