DOK SE BROJ ZARAŽENIH POVEĆAVA TANJA SAVIĆ ODRŽAVA KONCERT! Uprkos trećem valu koji se trenutno dešava, niko u klubu ne nosi masku – GDJE SU POLICIJA I INSPEKCIJA?! (VIDEO)

0
184

Poznata pjevačica – Tanja Savić, je uprkos pandemiji korona virusa, održala nastup u jednom klubu u Mostaru. Mnogi su osuđivali njezin postupak, no njezin menadžer se odlučio oglasiti povodom ove “korona žurke”.

Na snimcima se jasno vidi da je Tanja pjevala u krcatom klubu, dok je mnoštvo ljudi igralo oko pjevačice, ona se sa svojim fanovima fotografisala te pjevala zajedno sa njima. Osim na jutjubu, snimci su isplivali i po društvenim mrežama.

Iako se ova pandemija još nije smirila, Tanja je odlučila da ipak održi nastup, sa kojeg je snimila par snimaka. Dok je pjevala, snimala je video pa je kameru u par navrata okretala ka svojim fanovima dok se u pozadini vidi klub pun ljudi. Iako ih nije objavila na svom privatnom profilu, njezini snimci su isplivali u javnost te su počele mnoge osude od drugih ljudi.

Koliko znam, u Bosni važe potpuno drugačija pravila kada je riječ o mjerama opasnosti protiv koronavirusa. Ne razumijem šta tu nije jasno. Nadležni organi su upućeni u to da Tanja treba da održi nastup – poručuje kratko Jovanović.