DOK JE ON SLAO MOJE NAGE SLIKE DRUGIM MUŠKARCIMA I NUDIO ME, JA SAM PROLAZILA KROZ PAKAO! Bivša učesnica rijalitija – Jelena, otkriva kroz šta ona prolazi

0
147

Jovana Novakov, poznata kao bivša učesnica “Parova”, je do prije par dana raskinula vjeridbu sa sada već bivšim dečkom Urošem, sa kojim je planirala zajednički život, pa sada prolazi kroz pakao koji joj je on priredio.

Jelena je nekoliko puta govorila da im kum treba biti Nenad Marinković Gastozz, međutim, sve se raspalo kada je otkrila da njezin bivši vjerenik šalje njezine nage fotografije svim muškarcima okolo i da im je nudi.

– Nisam imala pojma o ovoj situaciji dok nisam izašla iz rijalitija. Kada sam otišla u selo da se odmorim od svega, počeli su mi stizati skrinšotovi od muškaraca gdje je bivši vjerenik slao moje nage fotografije, i time još nudio intimu sa mnom i tim momcima. – počela je priču Jelana, pa uz to dodala:

– Sve više i više ljudi mi je to slalo, a ja jednostavno nisam mogla vjerovati da je on to mogao pustiti u javnost.
Čak smo kupili kuću zajedno, ali je on naravno kao “gospodin” digao ruke od svega pa čak i od dugova i kredita.
Pored toga, on je iznajmljivao pare od mojih prijatelja dok sam ja bila u rijalitiju. Ništa od računa nije platio, a zadužio se na sve strane.