DOK DUŠKO LUTA PO BELOM SVETU I MENJA HOTELE, KARLEUŠA POKAZALA KO MU GREJE STRANU KREVETA: Fotografija SVE govori! (FOTO)

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Ovaj nekadašnji fudbaler se u poslednje vreme bavi fudbalskim menadžerskim poslom, pa je zbog toga u zadnje vreme sve više i više na putu, te manje provodi vreme sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju. Duško najčešće boravi u Turskoj, gde odseda i spava u ekskluzivnim hotelima, pa se tako nedavno na svojim mrežama javio da je u Istanbul stigao i da će tamo boraviti neko vreme. Sa druge strane Jelena sa ćerkama za to vreme boravi u sveže renoviranom porodičnom domu. Ipak, kako noću ne bi bila usamljena, društvo joj u bračnoj postelji pravi njen verni pas, koji čuva Duškovo mesto, dok se on ne vrati sa puta.