Dobili su poziv od susjeda zbog zvukova nasilja koje su čuli iz susjedne kuće – Policajci koji su došli u intervenciju su ostali u općem šoku! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Dobili su poziv od susjeda zbog zvukova nasilja koje su čuli iz susjedne kuće – Policajci koji su došli u intervenciju su ostali u općem šoku!

Prije nekoliko dana policajci iz okruga Palm Beach su dobili neuobičajen poziv od jedne zabrinute gospođe koja je prijavila da se u susjednoj kući čuju zvukovi nasilja i vike.

Policajci koji su došli na intervenciju su zatekli muškarca koji je na izgled popravljao svoj automobil na prilazu svoje kuće.

Kada su ga upitali zbog čega su susjedi prijavili vikanje iz njegove kuće on je odgovorio “Dok sam mijenjao kočnice na automobilu moj 40-godišnji papagaj po imenu Rambo je doletio do stražnjeg dvorišta.

Odjednom je počeo da pjeva, i vas četvorica ste se pojavili niotkuda.”

Kada je upoznao službenike policije sa svojim papagajem njima je sbe bilo jasno, Rambo je naučio da viče “Upomoć, pusti me van” dok je i njegov vlasnik bio dijete kada se igrao sa Rambom dok je on bio u kavezu.

Kako biste vi reagirali kada biste dobili poziv od nekoga koji prijavljuje porodično nasilje, i da naletite na ovu scenu?

Oglasi – Advertisement