DOBILA BAKŠIŠ 40.000 EVRA! Ovo je najskuplja pesma Vesne Zmijanac: Novac su mi delili u paketima od 500 EVRA, BILA SAM PUNA!

0

Jedna od najvećih estradnih ličnosti ikada na Balkanu je pevačica Vesna Zmijanac, čiji su hitovi iz osamdesetih i devedesetih godina ostali upamćeni i danas. Danas vam donosimo zanimljivu priču o njoj, gde je otkrila kaoliki je bakšiš dobila na jednom od svojih nastupa u Bugarskoj.

Vesna Zmijanac je poznata srpska folk pevačica i učesnica rijaliti programa VIP Survivor i Farma 7. Važila je za seks bombu i jednu od najintrigantnijih ličnosti u bivšoj Jugoslaviji. Karijeru je gradila i gradi na kvalitetnim pesmama i fenomenalnim glasovnim mogućnostima, ali često se nalazila u žiži javnosti zbog burnog ljubavnog života. Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću. Iza sebe ima dva braka i ćerku Nikoliju koja se, kao otac Vladimir, preziva Jovanović.

Vesna Zmijanac se setila jednog nastup i otkrila je da je tada dobila najveći bakšiš. On se desio u Bukarskoj. Odžala je koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavi u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome je bila. Kaže da se po Bugarskoj pevalo na plejbek i da su imali cd sa hitovima pesama. U tom klubu je bio neki “Kralj cigana”, koji je za svaku njenu pesmu davao krupan bakšiš.

Pevala je svoje hitove “Kazni me kazni, Jorgovane, Sto života” i po nekoliko puta, a kada je prebrojala sav bakšiš ostala je u šoku jer je tu bilo oko 40.000 evra. Isto tako, pošto nije bilo orkestra, nije morala da to sve deli.  Kaže da je  pesma “Kazni me kazni” njihova himna u Bugarskoj i da svi polude za tom pesmom.