DOBIJA TRI PENZIJE: Iznenadićete se kada čujete koliko Lepa Lukić ZARAĐUJE MESEČNO – ogromna suma novca

0

Ona mora da putuje u Kanadu svakih šest meseci kako bi nastavila da prima prihode odatle.Pevačica Lepa Lukić svakog meseca prima ukupno tri penzije u iznosu od oko 180.000 dinara, prenose mediji.

Kraljica narodne muzike može da se pohvali da je posle više od 50 godina pevanja stekla uslove da živi mirno, bez straha za egzistenciju i bez brige da li će biti pozvana da nastupi. Pored nacionalne nagrade, Lukić je 2011. godine primala mesečni prihod od 45.000 dinara od doprinosa za kulturu. Ipak, njena najveća primanja dolazi iz Kanade, gde je godinama u penziji, i iznose 1.300 dolara, odnosno oko 1.180 evra.

– Lepa zbog te penzije mora da ide u Kanadu na svakih šest meseci. Mnogi se pitaju zašto često putuje i evo, sada je otkriven razlog. Valjda je tamo takav zakon, da penzioneri moraju određeno vreme da borave u Kanadi, bez obzira na to što su rodom iz drugih država. Mada, Lepi to ne pada teško jer voli da putuje i promeni sredinu – navodi izvor blizak Lukićevoj i nastavlja:

– Tačno je da prima tri penzije, ali ne voli ona o tome da priča. Ponosna je što joj je država uplaćivala doprinose i što je dobila nacionalno priznanje, a za ovu kanadsku penziju se sama izborila. Mislim da joj je u tome pomogao pokojni muž Milan Milanović, s kojim je bila u braku dve decenije, a koji je živeo u toj državi – završio je izvor.