Dječak od 10 godina priznao roditeljima da je gej ?! NAKON PAR DANA NAŠLI NJEGOVO TIJELO SA JEZIVIM OZLJEDAMA…(VIDEO)

0
302

Za danas jedna jako ružna priča, koja će vas sigurno ostaviti bez teksta, a tiče se gej populacije. Ovi lvi ljudi su definitivno kako god da se okrene ugroženi u svakom mogućem pogledu. Međutim, ono što je također primjetno u posljednje vrijeme, jeste to, da je ova populacija itekako dobila na slobodi, kada su u pitanju društvene mreže, ali i mobilne aplikacije.

Oni su sada puno slobodniji, tako da mogu transparentno da pokažu ono što su, bez trunke stida ili kajanja od samog društva. Na Balkanu je također, jako teško priznati nešto takvom jer je okolina itekako konzervativna, pa oni imaju itekako problema sa ovom činjenicom. Entoni Avalos iz Kalifornije je tema našeg današnjeg članka, a on je imao samo 10 godina, a vijest o njegovoj pogibiji potresla je skoro cijeli ovaj kontinent.

Ovog nesretnog dječaka su pronašli sa opekotinama po tijelu, ali i hematomima po glavi, a on je prije 3 mjeseca sa samo svojih 10 godina priznao roditeljima da mu se sviđaju dječaci a ne djevojčice. Njegova tetka je nakon samo 7 dana cijeli slučaj prijavila socijalnim radnicima, koji su oduzeli dječaka zbog maltretiranja, a li su roditelji uspjeli da ga vrate sebi, te su nastavili po starom.

Onda su jedan dan roditelji pozvali policiju i hitnu pomoć, te su rekli da je dječak pao niz stepenice i da se ugruvao. Kada su ga pogledali, imao je na sebi jako puno opekotina, i ogrebotina, a toliko je bio mršav da su mu oči upale unutra. Roditelji su nakon obdukcije odmah privedeni, te su osumnjičeni za ubistvo.