DIVA NARODNE MUZIKE DIGLA SRBIJU NA NOGE- “Ne mogu više ni ja da šutim!” Nakon ovih riječi ništa neće biti ISTO! (FOTO)

0
548

Poznato je da je cijelu Srbiju, ali i regiju potresla ispovijest mlade glumice Milene Radulović koja je javno otkrila da je bila zlostavljana i to seksualno, u školi poznatog učitelja glume Mike Aleksića dok ju je pohađala, i to od strane samog Aleksića. Sada ona sa još par djevojaka i glumica traži svoju pravdu na sudu, a povodom ovoga slučaja su se oglasile mnoge javne i poznate ličnosti i većina njih je dala podršku Mileni

Tako su novinari htjeli da znaju i koje je mišljenje pjevačice Snežane Đurišić o ovome slučaju, a ona je novinarima rekla sljedeće: ”Moj stav je da ne treba prejudicirati mnogo toga. Ono što mogu da kažem je da sam protiv svakog vida nasilja i oštro osuđujem svako nasilje. Sve vezano za ovu priču mogu da komentarišem onda kada sudstvo obavi svoj posao. Ovo je vreme kada se poprilično koristi nešto što evidentno postoji, ali ko zna kako i ko zna zašto. Zato kada budem čula zvanični izvještaj i zvanično objašnjenje i sve ono što ide uz ovo, onda mogu da kažem svoje mišljenje. Do tada ne želim da komentarišem to”

Na pitanje da li je ona tokom karijere imala ovakva iskustva, pjevačica je rekla: ”Hvala Bogu nisam. Ja sam počela kao djevojčica, iza mene su bili moji roditelji i bila sam pošteđena mnogo koječega vezano za normalan put kojim se ide kada je muzička karijera u pitanju. Nešto ovako, zaista nisam”