DIJANA JANKOVIĆ ŠOKIRALA NACIJU: Da li je moguće da ćeš OVOLIKO DA RIZIKUJEŠ, ŽENO BOŽIJA?! (FOTO)

0

Na domaćoj estradnoj sceni zaista postoji veliki broj pevača i pevačica. Isto tako, postoji i dosta onih koji se mogu pohvaliti svojim velikim uspehom u karijeri i zaista su zvezde u pravom smislu te reči. Svakako da nam prvo pada na um Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, koje su u na muzičkoj estradnoj sceni već po nekoliko decenijama. Sigurno ste čuli za popularnu Didi Janković. Mi vam danas donosimo nešto što je vezano za nju i što je privuklo veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksa o čemu je reč!

Dijana Janković, poznata i kao Didi, je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 22. jula 1988. godine u Beogradu. Ona važi za najbogatiju pevačicu i svoje bogatstvo je stekla na staromodan način, tačnije dobrom udajom. Dijana se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka, Danijela Rokvića. Spektakularno venčanje je održano u jednom luksuznom restoranu u Monte Karlu i veoma retko dolaze u Srbiju.

Ona važi za jednu od najbogatijih pevačica na estradi a to sigurno nije postigla svojim pevanjem i muzikom, već zbog toga što se “dobro udala”. Njen modni stil je oduvek privlačio pažnju javnosti, a pevačica ne krije da je uložila hiljade i hiljade evra u svoju garderobu, torbu i cipele, pa njen garderober danas vredi kao stan u Beogradu na vodi.

Ona je tako nedavno podelila fotografiju novih čizama koje je kupila. Naime, ove čizme su toliko visoke da se u njima nikako ne sme hodati, namenjene su samo za fotografisanje ili sedenje, dok se u njima ne sme hodati budući da može doći do ozbiljnih povreda.