DIJANA ĐOKOVIĆ VIŠE NE ŽELI DA ŠUTI O NOVAKOVOJ DECI- Kod nje dolaze samo zbog jedne stvari- VODI SE OZBILJNA RASPRAVA (FOTO)

0

Novak Đoković važi za jednog od najpopularnijih sportista na svetu, te je definitivno ponos Srbije i celog regiona. On je tokom svoje karijere postigao mnoge rekorde, osvojio brojne trofeje i u svetu tenisa važi za jednog od najboljih svih vremena. Pored svega toga, nije čudo što je i sam njegov privatni život zanimljiv i tema svih svetskih a i domaćih medija. 

Poznato je da su se Novak i Jelena se odrekli mesa. Njih dvoje svoju decu odgajaju po veganskim pravilima. Ovo mnogi osuđuju jer smatraju da decu u razvoju ne bi trebali da navikavaju na takve stvari, a kako se sama deca osjećaju povodom toga to se da videti iz njihovog odnosa sa Novakovom majkom Dijanom.

Dijana se u nekoliko navrata požalila u medijima da nažalost ne viđa svoje unuke onoliko koliko bi htela, te da koristi svaki moment da bi bila sa njima, a to je vreme vraća i u one dane kada je bila mlada majka. Ona zna da nije na njoj da odgaja svoju unučad, jer imaju majku i oca koji trebaju da se brinu o tome. To je verovatno zato što Jelena i Novak smatraju da bi mogla deci dati da jedu nešto što ne bi smeli jesti.

Da je zbog toga zategnut odnos između Jelene i Dijane dokazije i ono što su mediji primetili a to je da se ne pojavljuju zajedno, a u par navrata su čak sedele i u različitim ložama na teniskim mečevima, što je mnogima samo potvrda da je njihov odnos ozbiljno narušen. Dijana je također u jednom intervju rekla kako je bila iznenađena kada je njen sin oženio Jelenu te da se ne slaže sa njenim načinom vaspitavanja dece. Poznato je da se Novak i Jelena hrane kao vegeterijanci, te da i njihova deca također.