DEVOJKA OTKRILA TRIKOVE ZA ŠPIJUNIRANJE PARTNERA NA MREŽAMA: Milioni isprobali njene hakerske fore – provereno rade

0
87

Margo Kodi je TikTokerka koja za sebe kaže da je kao “psihopata u penziji”, objavljuje svečano da je ona konačno prozrela momke, a svakodnevno na ovoj društvenoj mreži analizira do u detalje tajno ponašanje muškaraca – od toga kakve su mu poruke na mobitelu, pa do savjeta kako da privučete njegovu pažnju…

Margo je postala pravi hit na internetu, njene postove o “hakerskim” savetima, pregledalo je nekoliko miliona žena…

Evo nekoliko najpopularnijih njenih savjeta…

Ako želite pročitate poruku na njegovom mobitelu , a da on to ne zna

“Odete na njegov profil na Instagramu, u gornjem desnom uglu se nalaze tri tačkice. Kliknete na tačkice, pojavi se opcija “ograniči”, koju onda treba da izaberete. Nakon što ste ga tako ograničili, on neće moći primijetiti da vi gledate njegove poruke, a vi ćete ih dobijati!”

Kako da ga naterate da vas kontaktira?

“Potražite njegov YouTube kanal ili profil na platformama za striming muzike (ako ga ima) i analizirajte naslove pesama koje je nedavno slušao. Pogledajte njegovu plejlistu otkrit ćete koju muziku voli pa onda jednu od tih pjesama postavite na ‘story’. Kad vidi muziku koja mu se sviđa, poslaće vam neki emotikon u najmanju ruku i eto – kontakt je uspostavljen”, savetuje Margo.

Kako da vaš “story” bude prvi na njegovom profilu?

Potrebno je da a manipulišete tuđim “newsfeedom”, i to tako što ćete nakon objave “story” sakrijeti ga od osobe koja vam se dopada na pet do deset sekundi, kada ga “otkrijete”, pojaviće mu se prva u redu za gledanje. Drugim rečima, neće moći da vas ignoriše.”

Kako da znate da li se dopisuje s nekom drugom?

“Za kontrolu, zamolite ga da vam da mobitel pod izgovorom da mislite da nemate iste emotikone u ponudi. Kada se otvori istorija emotikona, na prvim mjestima će biti oni koji se najviše koriste. Ako su među njima oni sa poljupcima i slično a nije nije ih slao vama onda znači ih šalje nekome drugom” – eto vam odgovora.

Po komentarima na njenom profilu može se zaključiti da su mnoge djevojke već isprobale njene savjete a mnoge joj se zahvaljuju što im je “otvorila oči”…