Devojka Alekseja Bjelogrlića KONAČNO u javnosti: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, tata Dragan se ne pita ništa

0

Sin Dragana Bjelogrlića zaintrigirao je medije otkako se prvi put pojavio u javnosti. Iako je opće poznato da se radi o talentiranom glumcu zapanjujućeg izgleda, malo je informacija o Bjelinom sinu koje bi izazvale interes javnosti. Pitanja o odnosu s ocem i poznatom sestrom novinarkom Miom Bjelogrlić ostala su neodgovorena jer mladi umjetnik ne daje intervjue.

Unatoč čestim pojavljivanjima u filmovima, kazališnim predstavama i televizijskim emisijama, uvijek se držao povučeno kada su u pitanju mediji. Ako i govori, ograničava se na teme koje se odnose na njegov posao. Zanimljivo je kako uspijeva održati distancu, pogotovo jer njegova slava nastavlja rasti. Ranije se mislilo da će određene teme, poput njegovog osobnog života, poput ljubavi i obitelji, uvijek biti zabranjene. Ipak, ta je pretpostavka u posljednje vrijeme osporena.

Mnogi su ostali zatečeni kada je Bjelin sin na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je sa zanosnom brinetom. Na slici oboje izgledaju sretni, a muškarac nosom dodiruje ženinu sljepoočnicu. Gledajući fotografiju djevojke Alekseja Bjelogrlića na Instagramu, neki korisnici mogli su pretpostaviti da je to njegova sestra Mia, jer su zajedno pozirale na crvenom tepihu za premijeru očevog filma “Čuvari formule”. Međutim, ova se mogućnost može zanemariti jer je osoba na slici očito netko drugi. Primjetno je da glumac već neko vrijeme dijeli osobne podatke s medijima, pa čak i javnošću putem platformi društvenih medija, bez obzira na poticaje koji su mu bili predstavljeni. Nadamo se da će se Aleksej i ubuduće obraćati svojim sljedbenicima na iskreniji način.