Devojčica je pronašla OVO u autu pa pokazala mami: kada je i ona videla JEDVA JE DOŠLA DO DAHA! (FOTO)

0

U današjem članku pričamo o veoma neprijatnoj situaciji koja je zadesila jednog oca dok je u autu vozio suprugu i kćerku. Naime, djevojčica je oca dovela baš u neprijatnu situaciju.

Iako svi znamo da su djeca maksimalno iskrena te da ne znaju ništa sakriti niti prešutiti pa zbog toga često roditelje znaju dovesti u nezgodnu situaciju iz kojih se ponekad jako teško izvući. Dok su se vozili u autu djevojčica je upitala mamu: “Mama, zašto si ostavila grudnjak u tatinom automobilu.” Već možete da zamislite njenu reakciju.

Majka je ostala u šoku a otac je odmah preblijedio kada su shvatili da ne postoji šansa da je to njen grudnjak jer se duže vrijeme nije vozila njegovim autom. Iako je otac uporno tvrdio da tako nešto nije moguće, žena nije prestala sumnjati.

Naime, žena je bila jako ljuta te je rekla mužu odmah da zaustavi auto kako bi provjerila da li je istina što prića djevojčica. Međutim kada je on zaustavio auto žena je izašla i pogledala odmah o čemu se radi. Kada je shvatila da se ustvari radi o zaštitnoj maski a ne grudnjaku odahnula je. Nakon toga svi su se nasmijali a otac nije mogao da ne objavi ovu priču na društvene mreže.