Devojčica (12) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Na samrti uspela da kaže majci ZBOG ČEGA je to učinila, nakon čega je žena odmah pozvala policiju (FOTO/VIDEO)

0

Majka 12-godišnje djevojčice koja je sama sebi oduzela život je obilježila njen trinaesti rođendan, a potom je poručila kako je bez nje prazna.

Mlada djevojčica po imenu Semina Halliwell koja dolazi iz mjesta Southport, umrla je 12. juna ove godie nakon što je u bolnici bila četiri noći i nakon što su joj se borili za život.

Njena majka po imenu Rachel Halliwell, kazala je kako je njezina kćer uspjela izgovoriti rečenicu prije nego je pala u komu a nakon toga umrla, kako je silovana.

Odmah su prijavili ovaj slučaj policiji, uzrok smrti nije potvrđen još uvijek.

Majka je rekla kako je trebalo biti slavlje, a danas je to komemoracija. Semina je u četvrtak trebala napuniti trinaest godina, a njena majka je objavila srceparajuću posvetu svojoj kćerki:

Napisala je sljeedće: Prazno i uništeno se osjećam, uplašeno je doživjeti rođendan bez nje.

Ona je rekla kako je njena kćerka bila umiljato i nevino biće, koje ne bi zgazilo ni mrava. Mnogo života je trebalo biti pred njom, a nje više nema. Zato se nada da je njena kćerka otišla na drugo, bolje mjesto, da je sad s anđelima. Ovo je stvarno srceparajuće, mlada djevojčica koja je tek trebala početi živjeti je uskraćena za svoj život.

Nevjerovatno šta se dogodilo, ovo je baš tužno.

Svi mediji su objavljivali ovu vijest, koja se širila internetom brzinom svjetlosti, a kako i ne bi kad je jedan mladi život ugašen. Čuvajte se, vidite u kakvom izopaćenom svijetu živitimo danas, čuvajte svoju djecu, braću, sestre, unuke, molimo vas.