DEVEDESETIH JE BILA JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PEVAČICA: Ovako danas izgleda LEONTINA! (FOTO+VIDEO)

0

Poznata pop pevačica Leontina Vukomanović je do pre par godina važila za jednu od najlepših žena sa javne estradne scene. Ona je jako uspešan tekstopisac, te je napisala brojne hitove, koji su je često povezivali sa poznatim muškarcima sa scene. Tako se pretpostavljalo o njenoj vezi sa poznatim pevačem Željkom Joksimovićem. Niti jedno od njih nisu potvrdili ova nagađanja. 

Leontina Vukomanović je rođena u Požarevcu 13. novembra 1970 godine. Važi za jednu od najboljih srpskih pop pevačica. Uz to je i kompozitor i tekstopisac, dirigent i osnivač dečjeg hora “Čarolija”. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja. Leontina se udala za Filipa Pata, sa kojim ima i ćerku, ali njihova ljubav nije trajala dugo.

Ono što je definitivno je to da ona već dugo ne privlači pažnju na sebe. Ona je devedesetih godina važila za jednu od najpopularnijih pevačica, ali se sredinom 2000-tih godina povukla. Sećamo se da je bila deo žirija u emisiji Pinkove zvezdice i mnogi su se složili da je ostala njena prepoznatljiva lepota, po kojoj je mnogi pamte. Nakon toga, nekoliko godina opet nismo čuli o njoj ništa.

Ona se za to vreme posvetila pisanju tekstova i muzike za druge izvođače, te je autor poznatih pesama za Željka Joksimovića, Bojana Marovića, Mikija Perića, Romanu, Maju Nikolić, Andrijanu Božović, Koktel bend i druge. Ako vas je interesovalo gdje je nestala slavna pjevačica i kako danas izgleda, pogledajte sliku Leontine ispod ovog članka. Mnogi još uvek prepoznaju njenu prirodnu lepotu koja ju pored velikog muzičkog talenta itekako krasi. Koje je vaša mišljenje za ovu pevačicu? Pišite nam u komentare!