I ovaj put u žiži javnosti se našao pobjednik rijalitija zadruga 5 Dejan Dragojević. Nakon što je javno ostavio Aleksandru desilo se nešto neočekivano.

Naime, on je prilikom gostovanja u emisji “Kapiraš momenat” kod novopečene voditeljke i bivše rijaliti učesnie Tare Simov naveo jasne razloge zbog kojih je prekinuo sa Aleksandrom Nikolić. Iako je Dejan taj video objavio na svom jutjub kanalu Aleksandri još uvijek nije niko javio informaciju da je ostvljena.

Iako je svoju porodicu izdao jos dok je bio u braku sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, nakon novog kraha sa Aleks oni su mu najveća podrška. Nakon jezivi scena koje su svi imali priliku vidjeti u zdruzi, Dejan ističe kako su sad brat, majka te baka posebno zabrinuti za njegovo stanje s obzirom da je doživio novu izdaju te da se na svaki njego agresivniji potez uplaše i odmah reaguju.

– Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene – istakao je Dejan u emisiji u kojoj jegostovao. Također je dodao da je naučio veliku lekciju života te da više nikada ne bi okrenuo leđa svojoj porodici zbog neke djevojke.