DEDA ZAJAHAO ŠIPKU: Gledaocima pale vilice do poda, NIKO NE MOŽE DA VERUJE! HIT! (VIDEO)

0

U jednoj od emisija pojavio se djed koji je sve ostavio bez teksta, postidili su se mlađi koji ni u snu ne bi ovo mogli da urade. Naime, ovaj zaista vitalni djedica izvodio je bravure na šipki.

Sigurni smo da ćete i vi ostati bez teksta, jer ovakve osobe ne možete sresti svakoga dana. U pitanju je Alan Reinika, stariji muškarac i to u godinama u kojima bi trebao možda nositi i štaku, što u njegovom slučaju je totalno besmisleno jer on igra oko šipke. Alan ima čak 61 godinu a po zanimanju je fotograf. Kada se pojavio na jednom od australijskih takmičenja “Ja imam talenat” zaista je imao šta da pokaže pa je žiri i publiku ostavio bez teksta.

Svi su bili u šoku kada je u crnim gaćama i sivoj potkošulji izašao djed i pokazao umjeće poldensa, na čemu su mu zavidjele i mnogo mlađe kolege. Kako je izjavio, on oko šipke igra već deset godina, a na ovom takmičenju je pokazao nevjerovatnu snagu i koordinaciju. Složit ćete se da je ovo zaista nevjerovatna priča.

Kada se emisija prikazala na Tv ekranima, mnogi su mu uputili pohvale te mu čestitali al kao i uvijek našli su se i oni koji su kritikovali Alana. Pisali su kako to ne priliči njegovim godinama, te da je neke stvari trebao zadržati za sebe a ne da se pojavljuje u gaćama na televiziji. Međutim, kako možemo vidjeti to Alana uopšte ne dotiče, on živi svoje snove i sigurno mu mnogi zavide na tome.