DECU VOLE I PODRŽAVAJU, ALI OVO NE KOMENTARIŠU! Haris Džinović: Nemojte me pitati o njenim ljubavima!

0

Haris Džinović važi za jednog od najpoznatijih pevača na Balkanu. On se sa svojom porodicom veoma često zna naći u centru medijskog dešavanja. Naime njegova žena Melina je isto tako veoma ponata kreatorka, a njihova kćerka Đina je isto tako poznata javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama.

Melina i Haris inače nemaju profile na društvenim mrežama, pa su na početku bili protiv da ih otvore i njihova deca. Melina kaže da je itekako zadovoljna svojom decom. Rekla je da njihov sin Kan nije ekstravagantan kao kćerka Đina, te dodaje da ona i Haris nisu od onih roditelja koji zvocaju deci ili stalno nešto traže, a svakako neko ko ima 17 ili 18 godina ne bi slušao šta mu se priča.

Ona je mišljenja da se deca “vrate roditeljima” oko svoje 20. godine, te je mišljenja da ovo sada period kada oni imaju svoje prijatelje i kada uživaju više njihova mišljenja. Haris o deci govori šturo, čini se da nije srećan što su postali deo javnog života, ali iskreno priznaje da nije siguran koliko su njegovi saveti prihvaćeni u ovom trenutku.

Njihova ćerka Đina je nedavno napunila 18 godina i izrasla u pravu lepotici, te Haris kaže da je na njenom rođendanu pevao čak i 50 pesama, te su otkrili da razmišlja upisati fakultet, te je smatra jako odgovornom osobom. Kada su u pitanju planovi i karijera Haris je ostao tajanstven. Rekli su da planiraju leto provesti na Adi Bojani, a da ih do tada očekuju neki poslovni angažmani.