Dečko ZAPROSIO svoju djevojku, a onda se pojavila Marija Šerifović- NJENE RIJEČI ĆE OVAJ MLADI PAR DUGO PAMTITI (FOTO)

0

Poznata pjevačica Marija Šerifović je preko svog kanala na jutjubu podijelila i jedan snimak zaruka na kojima je i sama prisustvovala. Inače je nju jedna njena prijateljica zamolila kako bi došla na zaruke jednog para i otpjevala par pjesama, pa je Marija na to rado pristala.

U garaži je srela momka koji je njoj objasnio da je on mladić koji želi zaprositi svoju djevojku pa je i na kraju Marija to objasnila da joj se momak predstavio i da je ta i ta drugarica nju pozvala pa je onda saznala da se to dešava u njenoj zgradi, dva sprata ispod nje jer se ispostavilo da on živi u njenoj zgradi.

Također je pozvala i svoga gitaristu Duleta Alagaića i Marija je rekla da je sve to izgledalo uzbudljivo. Momak i djevojka su onda ušli u stan pa je onda ona shvatila koje su namjere toga dečka i Marija se odjednom pojavila ispred njih pa je pitala da li je on siguran u to što želi.

Nakon toga se ovaj par iskreno nasmijao pa je ovaj mladić zaprosio svoju djevojku i Marija je otpjevala svojih par hitova za ovaj mladi par.

Nakon toga je rekla Marija da zbog toga što je pjevala na zarukama da im mora pjevati i na svadbi, a isto tako im je zaželjela mnogo ljubavi i sreće, te da se vole, a poručila je njemu da voli onako kako muškarci u današnje vrijeme ne znaju baš voljeti, te da je dobro čuva i pazi.