Ljubavni život Nede Ukraden je uvijek bio tabu tema i obavijen velom tajne, a ono što se zna jeste da je bila udata za Milana Bilbiju koji je bio od nje stariji 14 godina. Preminuo je u 77. godini od posljedica srčanog udara, i od tada ona rijetko govori o emotivnom životu. Zbog toga sve zanima da li postoji čovjek koji je uspio ponovo da je zavede, pa su u medijima česte priče na ovu temu, ali kako ne dijeli tek tako svoju intimu, sve je ostalo i dalje u sferi nagađanja.

Kćerka estradne zvijezde je objavila post na instagramu te je prenjela djelić atmosfere sa okupljanja povodom praznika rada koju je porodica provela u jako dobrom raspoloženju, ali jedan detalj je mnogima zapao za oko, a ljubavni život popularne pjevačice je ponovo postao tema broj jedan.

Pjesma, muzika, veselo društvo i sjajna atmosfera su uticali svakako na šitoki osmijeh Nede Ukraden, ali nametnulo se pitanje ko je nepoznati gospodin koji se nalazi pored nje, da li je imao možda udjela u tome što ona blista kao nikada, pa i to da li je na emotivnom planu pop dive došlo do nekih pormjena koje ona nije htjela da podjeli sa širokom javnošću. Ostaje nam da vidimo da li je ovo možda gospodin sa kojim je Neda započela vezu, ili je samo još jedan od ljudi koji su bili prisutni na zabavi. Može se reći da Neda uprkos svojim godinama prelijepo izgleda, i da joj niko ne bi dao onoliko godina koliko ima.