DEČKO Ane Bekute više nije tajna: Pogledajte prvu fotografiju zgodnog, dugokosog Dalibora koji je osvojio pevačicu! Srce ne bira! (FOTO)

0

Ana Bekuta je pjevačica koja se na estradnoj sceni nalazi već godinama i nastupa uvijek akitvno i ima veliki broj fanova. Gledaoci na malim ekranima imaju mogućnost da je godinama već gledaju i kao člana žirija u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda. Pisalo se jedno vrijeme mnogo o njenoj ljubavnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem mrkom koji je bio poznati političar i koji nas je napustio prošle godine. Ona je sa njim provela devet godina iako je on bio i dalje službeno u brak sa suprugom Mašom.

Poslije njegove smrti Ana je bila jako slomljena i teško je podnjela taj gubitak, a danas joj prave društvo njeni unuci koji su joj bili od pomoći da nastavi dalje. Malo je poznato a je ona prije Mrke bila u vezi sa biznismenom Daliborom Minjinim i mlao je falilo da se vjere. Njihova je veza bila poprilično turbulentna, i prekinuli su nakon godinu dana, a tada je Bekuta rekla sarkastično kako je njena strasna romansa koju su pratili svi čekajući nove detalje prekinute i a je bilo prelijepo odk je trajalo, i da se ne odriče te epizode iz svog života koja je bila uzbudljiva i poučna.

Dodala je da je Daliboru ali i ostalima rekla da njihova veza neće prerasti nikada u zajednički život te je svom bivšem poželila sve najbolje, a krivicu zbog koje je došlo do raskida je prepisala na sebe. Mrku je upoznala ubrzo nakon toga, te je on bio njena ljubav sve dok ih nije smrt rastavila.