Darko Lazić otvorio dušu o RASKIDU sa Barbarom, pa žestoko potkačio kolegu! NOVI ESTRADNI RAT U NAJAVI!

0

Mnogi znaju ko je Darko Lazić. On važi za jednog od najpoznatijih i najboljih pevača mlađe generacije. Popularnost je stekao učešćem i pobedom u najpoznatijem muzičkom takmičenju na Balkanu, Zvezdama Granda. On je također poznat po kontraverzama i svojim privatnim životom koji se često nađe kao tema u medijima.

Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođen je 13. oktobra 1991. godine. Pre nekoliko godina u Srbiji, ali i u celoj Regiji mnogi su pisali o saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedva preživeo Darko Lazić. To se desilo u blizini njegovog rodnog sela, gde se prevrnuo sa autom. Kasnije je utvrđeno da je bio pod dejstvom opijata i alkohola, te da je vozio prekomernom brzinom. Darko Lazić je nakon toga bio u komi, te je imao nekoliko operacija. Također, doktori su mu jedva spasili nogu.

Nedavno je Darko Lazić komentarisao izjavu Đorđa Davida da je sve oko njega “tužno i greota od Boga”, kao i o tome kako mu je nakon raskida veze sa koleginicom Barbarom Bobak. “Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima”.

Potom se osvrnuo na izjavu Đorđa Davida kada je rekao da mu je žao Darke Lazića, te da je na putu bez povratka i da je tužno. Dodao je da kada bi on imao tako moćan glas kao Darko da bi do sada imao pet solitera u Beogradu na vodi. Ali ni glas nije večan, već je nešto što se troši. Ovu izjavu je Darko komentarisao ovako: “Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem”.