DARKO LAZIĆ DOBIO IZNENAĐENJE OD BARBARE, A ONDA UGLEDAO PORUKU: Svi pucaju od smijeha (FOTO)

0

Dobio je iznenađenje Darko Lazić od svoje djevojke Barbare Bobak, ono što je potom uslijedilo je sve šokiralo a saznajte u nastavku o čemu je tačno riječ.

Darko Lazić je pohvalio na instagramu kako je dobio veliko iznenađenje od svoje djevojke Barbare Bobak.

Oni su započeli skoro svoj zajednički život u jednom luks stanu kojeg iznajmljuju u Novom Sadu.

Tako je ekipa portala republika.rs imala priliku da prva uđe u njihov dom, a tu su i zabilježili kako sve izgleda.

 

A pored svog luksuznog života, svima je poznato da je Lazić ljubitelj domaće hrane, veliki je gurman, a Barbara je odlučila da mu pripremi doručak koji on najviše voli jesti.

Na tanjiru mu je servirala tradicionalni srpski doručak, kuhana jaja, slaninu, namaze, donijela mu je sve to što je Lazića oduševilo, a on se odmah na Instagramu pohvalio.

Kasnije je to i Barbara stavila na svoj profil, pa je nasmijala mnoge uz zanimljivu poruku.

DARKO je napisao HVALA LJUBAVI, dok je Barbara na to odgovorila: OVO JE TVOJ AJVAR; POZDRAV ZA TAŠTU, Barbara je napisala i izvjesnog Vladimira označila ovdje.

Darko Lazić i Barbara Bobak su nedavno imali i kratke probleme, navodno su se potukli međusobno, a Darko Lazić je napravio i incident prije nekoliko nedjelja, kad je krenuo da nasrne na Uroša Živkovića, navodno što mu je prilazio njegovoj djevojci i što ju je gledao na drugačiji način.

Izbila je prva frka, iako niko nije htio u javnosti da kaže da je to istina, ali Darko je strašno ljubomoran zbog Barbare.