DARA NAJAVILA TUŽBU, SARA SE PONOVO OGLASILA! Pevačice zaratile zbog momka, Reljićeva tvrdi: Ona je reagovala ishitreno, ja nikada ne bih…

0

Preljube, kontraverze i slične stvari su način na koji estradne javne ličnosti skreću pažnju na sebe. Ovih dana se mnogo priča pevečici Dari Bubamari i njenom bivšem dečku, mladom biznismenu Marku Toniju Dujakoviću. Sada je izgleda on bacio oko na pevačicu Saru Reljić.

Kako se piše, već nekoliko dana na sebe pažnju skreće Marko Toni Dujaković, koji je inače bivši dečko popularne pevačice Dare Bubamare. Sada je izgleda on pokazao interesovanje za još jednu pevačicu Saru Reljić. Mnogi mediji su pisali da je upravo došlo do prekida između Marka i Dare zbog Sare, ali je Sara to demantovala te rekla da su ipak par puta izašli Marko i ona, ali naravno nakon Markovog raskida sa Darom.

Dara je poznato po tome što se često povezuje sa znatno mlađim muškarcima, a ove prilike je žestoko isprozivala Reljiveću. Dara ju je naime nazvala “pevaljkom” te rekla da će zauvek pevati za 82 evra. To je inače objavila na svom instagram profilu u vidu storija.

Sara je na to odgovorila da veruje da je Darina reakcija ishitrena i da je verovatno neupućena u samu priču, pa je to rezultiralo da ubrzo izbriše stori. Dodala je da nema potrebe za ikakvom tužbom, jer je poštuje, te da je ne bi nikada u lošem kontekstu uzela u usta. Mora se priznati da je Sara jako zrelo reagovala na ovo, a poznato je da je i ona dosta mlađa od Dare. Sarino poštovanje prema Dari traje još od Pinkovih Zvezda. Dodala je da sa Tonijem nije imala ništa, sem par zajedničkih izlazaka. Na pitanje da li se čuje sa njim ona je odgovorila: “Sa Tonijem se nisam čula par dana”.

Dara je u svojoj pomenutoj objavi rekla da ima svoj novi ljubavni život, te da pevaljke kao Sara mogu samo sanjati da će preko nje biti uspešnije. Još je dodala i: “Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu”.