DARA BUBAMARA SNIMA SVOJ RIJALITI!? Zvaće se “Puno košta” i gledaćemo je mesecima!

0

Mnogi su svesni kakav uticaj na medije imaju javne estradne ličnosti na prostorima Balkana. O njima se svakodnevno piše, a mnogi od njih su česti akteri nekih kontraverzi i šokantnih situacija. Poznato je i to da u mnogo slučajeva i oni sami namerno naprave nešto tako kako bi bili zastupljeni u medijima.

Najveće zvezde po tom pitanju su svakako Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. Također imamo i one koje su manje poznate te koriste provokativne izjave i skandale kako bi skrenuli pažnju na sebe i bili u centru medijske pažnje. Čist primer toga je i pevačica Dara Bubamara, koja je već dugi niz godina na estradnoj sceni. Nedavno je izjavila kako će njena deca ići u školu isključivo sa bogatom decom, a svako malo je sa nekim drugim muškarcem u vezi koji je poprilično mlađi od nje.

Mnoge ljude, a verujemo i njene kolege nervira njeno bahato ponašanje prema nekim određenim stvarima i sličnim kontraverzama, ali ona sledi šablon Jelene Karleuše, koja nije izdala novu pesmu godinama, a svakako dobro prolazi sa zaradom na osnovu skandala. Dara Bubamara je jako popularna i na društvenim mrežama, gde na instagramu ima gotovo pola miliona pretplatnika.

Ona sada navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati “Puno košta”, po uzrečici po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra. Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen. Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu.