DANIMA JE PLAKAO- Žika Jakšić veoma zabrinut za stanje- MORAO JE DA PRIPREMI SVOJU PORODICU- Napisao je TESTAMENT- Desilo se OVO (FOTO)

0

Mnogi ljudi na Balkanu gledaju televizijsku emisiju “Nikad nije kasno” i ona važi za jednu od najgledanijih emisija. Svako je mišljenja da voditelj te emisije Žika Jakšić nešto što krasi tu emisiju i što dodatno utiče na gledanost. Mnogi ga vole zbog njegovog vedrog duha i pozitivne energije koju širi.

Žika Jakšić je nedavno prošao kroz razvod braka sa svojom drugom ženom Dajanom Paunović, te je poznato da on sada živi sam. Od nedavno mu društvo u kući pravi sin i njegova snajka koji su se doselili u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi. Žika je inače odlučio da u skorije vreme napiše testament, kako bi obezbedio svoja dva sina. Time bi bio siguran u ono što je uspeo da stekne tokom svoga života.

U medijama se također piše da je Žika jako tužan što njegov sin Andrija nikada nije u toj kući, te sve upućuje na to da on ima druge planove, a zapravo u toj kući ima mesta za sve i jako je prostrana. Žika je nakon razvoda odlučio da će se posvetiti deci i da nema nameru više da se ženi.

Poznato je i to da je Žika jako veliki emotivac i da često zna da zaplače. Kada mu je sin Andrija rekao da će se doseliti kod njega on je od sreće plakao danima. Zbog dugova koje je imao, Žika je morao prodati nekretnine svoje prve žene, te mu je i to teško palo. Rekao je da taj stan koji je inače u Aleksandrovcu je poklon od njene majke. Rekao je da ako ikada zaradi pare da će kupiti stan za svog prvijenca. Tako je i bilo te 2009. godine kupuje stan. Od tada je on živeo kao podstanar, te se bazirao na plan da obezbedi stan i drugom sinu Dušanu.