Danijeli zabadaju nož u srce i preko tek rođene bebe: Finalni udarac Petra Graše bivšoj supruzi!

0

O tome da su Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli ljubavnu vezu od skoro 23 godine i danas se redovno piše, najviše iz razloga što je Petar počeo vezu sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Odmah su privukli ogromnu medijsku pažnju iz dva razloga, najviše zbog toga što je nakon tri meseca veze Petar zaručio Hanu, a onda je ona i ubrzo ostala trudna. Mi se danas fokusiramo više na Danijelu Martinović i nešto što ima veze sa tek rođenom ćerkicom Petra i Hane. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Dakle, u martu ove godine je saopšteno da je Hana trudna i to je nešto što je medijama bilo zanimljivo. Poznato je da je Petar od uvek želeo decu, ali to sa Danijelom nažolst nije mogao imati. Postoji i teorija da su svoju dugogodišnju vezu završili upravo zbog toga. U svemu tome, čudno je i to što se svi oni jako dobro znaju, s obzirom da je Danijela pevala u grupi Magazin dugo godina, koja je bila pod dirigentskom palicom Tončija Huljića.

Hana je tako na svet donela ćerkicu kojoj su dali ime Alba i mnogi novinari su se setili nekih intervijua koje je pre par godina davala Danijela Martinović, a tiče se samog imena Alba, jer je ona planirala tako dati svojoć ćerci ime, ukoliko je bude imala.

Tu je ideju, po svemu sudeći Petar iskoristio sa Hanom i tako zabio nož u srce Danijeli, jer su već dovoljne činjenice da nije sa Petrom i da ne može biološki imati decu. Čak 2014. godine je Danijela htela da odabere ovo ime za devojčicu, ali se to nažalost nije desilo. Ona je tada rekla da Alba na italijanskom jeziku znači zora.