Često se kaže da su žene sklone promjeni frizure kada im se približi značajna životna promjena. Unatoč burnom razdoblju i prekidu veze s Petrom Grašom, hrvatska pjevačica Ipa nedavno je pronašla sreću. Ona uživa u novoj ljubavi i vidi se da je sretna kao nikada prije. Emotivno bogat život nije je spriječio da osvježi svoj izgled, jer frizura Danijele Martinović više nije ista. Čini se da je upravo nova ljubav nagnala i da neke stvari na sebi promijeni.

Nakon dugog razmišljanja, pjevačica se odlučila za dramatičnu promjenu u svom izgledu. Odlučila je ošišati svoje nekadašnje duge, plave vlasi u trendi bob stil. Kako bi dodala dašak individualnosti, također je odlučila pomiješati ružičaste pramenove kroz svoje nekad potpuno plave pramenove.


Obožavanje novih početaka nije tajna za sve koji Danijelu prate na Instagramu. Ona vjeruje da svaki novi početak nosi potencijal za metamorfozu. Bilo da se radi o novoj frizuri ili potpuno novom početku, svaki sa sobom donosi priliku da zablistate.

Kako se godina približava kraju, to često dovodi do novih izbora. Za Danijelu je to značilo odluku o novoj frizuri i boji. Odlučila je obojiti kosu u plavu, s pramenovima u ljubičastoj, te se odlučiti na bob/lob šišanje, koji je već neko vrijeme popularan u svijetu mode. Frizerka zaslužna za Danijeline uvojke dodala je kako žele dočekati 2023. sa zdravim i elegantnim novim izgledom. Danijela je vječito bila spremna na značajne preinake. Prema njezinim riječima, rođena je s plavom kosom, a svaka druga boja kose koju je nosila bila je jednostavno sredstvo eksperimentiranja sa stilom. Također je izjavila da je uvijek uživala tijekom ovih faza eksperimentiranja.