DANIJELA DALA SINU (2) BANANU PA OTIŠLA NA 30 SEKUNDI: Kada se vratila, zatekla je najveći HOROR na svetu!

0

Svako od nas je ili iskusio ili ima plan biti roditelj. Mnogima je to poenta života i postojanja. Imati decu i odgojiti je najbolje što možete, sve dok se ne formira potpuna ličnost. Tada vaša deca dobijaju sposobnost da se snalaze sami u svome životu, kako da žive i funkcionišu sa drugim ljudima. Ipak, mnogi roditelji čini se naprave neke greške tokom odgoja do te mere da to izgleda nemoguće. Mi vam tako danas donosimo jednu priču vezanu za to. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Današnja tužna priča je primer koja pokazuje koliko izazov može biti roditeljstvo, to te mere da je dovelo do užasnog ishoda. Jedna žena po imenu Daniel Baterli je svome dvogodišnjem sinu Dilanu za večeru dala da jede bananu bez nadzora.

Nakon kratkog vremenskog perioda ga je zatekla kako leži na leđima i ne diše. Zvala je policiju i igrom slučaja njen brat Brajan je bio na dužnosti baš taj dan. Nakon što je zaprimio poziv, on je odmah shvatio da je u pitanju njegov nećak Dilan. Ustanovljeno je da je došlo do zastoja srca jer se ugušio na komadić banane. Kasnije je utvđeno da je majka dala svom detu bananu na sasvim prikladan način, ali je zapravo došlo samo do užasne nesreće.

Mnogi u državi Vels, gde se sve i desilo su ostali pogođeni smrću ovog nesretnog dečaka koji je stradao na ovaj način. Mnogo majki se zabrinulo upravo zbog načina na koje hrane svoje dete i sigurno je da će od sada više pažnje posvetiti ovim stvarima.