Danas uživa u svili i kadifi: EVO kako izgleda SKROMNA kuća u kojoj je nekada živela Aleksandra Prijović,šok! (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru. Isto tako, Zvezde Granda je najznačajnije i najveće muzičko takmičenje na prostoru Balkana i u toku svih ovih godina je iznedrio mnogo pevača koji su postali jako poznati. Jedan od takvih primera je definitivno Aleksandra Prijović.

Mnoge današnje mlade javne ličnosti većinom postanu popularne preko poznatih muzičkih takmičenja i prirodno je da svima njima želja da se bave onim što vole i da uspeju u tome. Mnogi tada nisu svesni kakve se stvari ta popularnost može nositi sa tim. Mediji i paparazzi stalno prate takve ličnosti, te traže materijal koji će izneti u janost.

Tako se u poslednje vreme mnogo priča o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je također udata Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar. Žive u prelepoj vili na Bežanijskoj kosi, a oni koji je prate preko instagrama su primetili da neretko objavljuje fotografije iz porodičnog doma.

Malo je poznato da je Aleksandra Prijović prije nego se otisnula u estradne vode i počela da živi u Beogradu živela u Belom Manastiru koji se nalazi u Hrvatskoj u blizini granice i tu je provela veći dio svog života. Također, nije poznato da li se Prijovićka ikada vraća u ovaj mali kućerak u Belom Manastiru u kojem je odrasla i da li njena majka još uvijek živi tamo.