DANAS JE NAJPOPULARNIJA PJEVAČICA NA BALKANU, KLADIMO SE DA NE ZNATE KO JE: Slika sa početka karijere, IMALA JE SAMO 15 GODINA

0
303

Svoju prvu ploču, snimila je sada već davne 1988. godine, a prvi njen hit je bio Cvetak zanoveta, a kojim je na folk festivalu Ilidža osvojila jednu od nagrada publike ali i stručnog žirija.

Naredni album je bio Ludo srce 1989. godine, a sa sljedećim albumom i pjesmom To Miki 1990. godine postaje prava folk pjevačica, dok su joj se ploče prodavale u 350 hiljada primjeraka.

Ceca je tako na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu podijelila fotografiju male Cece iz 1988. godine pa je napisala i ovo: “Sjećanja, 88. godina. Cvetak zanovetak”, napisala je ona uz fotografiju i jako brzo je dobila veliki broj pozitivnih komentara.

Danas, Ceca važi za jednu od najvećih folk zvijezda na našim prostorima, a posebno u Srbiji. U posljednje vrijeme je u samoj žiži javnosti, s obzirom da je pronašla novog dečka koji je devet godina mlađi od nje. Bila je u braku sa Arkanom Ražnatovićem sa kojim ima i dvoje djece, Anastasiju i Veljka.