DANAS JE BOMBASTIČNA VODITELJKA BEZ DLAKE NA JEZIKU, A I MNOGE POZNATE FACE SU BILE LUDE ZA NJOM: Znate ko je?

0

Rijaliti programu su postali naša svakodnevnica i svakim danom je gledanost takvih programa sve veća. Najpopularniji rijaliti program je svakako Zadruga, koja se prikazuje već dugi niz godina. Poznato je da je ovaj program “stvorio” mnogo poznatih i javnih ličnosti koje su pre samog učestvovanja bili potpunu anonimusi. Sada mediji redovno pišu o njima i njihovom privatnom životu.

Zadruga je rijaliti program koji je mnoge anonime ljude preko noći učinio poznatim i javnim ličnostima. Jedna od takvih je i Ivana Šopić, te ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija Zadruge 3. Atraktivna plavuša u Zadrugu je ušla sa pojedinim korekcijama na licu, ali čini se da pre nekoliko godine godine nije izgledala kao danas. Poznato je da je ona uradila i silikone.

Bivša zadrugarka, a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink i čini se da svoju karijeru neguje u tom smeru. Za kratko vreme je postala miljenica kako muške tako i ženske populacije, zbog britkog jezika, ali i atraktivnog izgleda, zbog iskrenosti i humora. Zbog toga svega je uspela da zavede i neke poznate face. Poznato je da su Janjuš i Karić ludeli za njom, a o njenim vezama su brujali mediji.

 

Pošto je Ivana Šopić svakako sada javna ličnost, logično je i da ima na svojim društvenim mrežama mnogo pratitelja. Ona je naime nedavno privukla veliku medijsku pažnju kada je na svom instagram profilu, gde ima 117.000 pratitelja objavila slike kada je bila malo dete. Iako tada nije imala plavu kosu kao sada, mnogi su je prepoznali po očima i umilnom pogledu.