Trenutno Vijesti

DALILA U SUZAMA, STIGLE TUŽNE VIJESTI O DEJANU: Doživio nesreću, HITNA POMOĆ NA LICU MJESTA! (FOTO)

Svi koji prate rijalitije znaju ko je Dalila Dragojević, jedna od učesnica najgledanijeg rijalitija Parovi, koji poslije Zadruge obara sve rekorde po gledanosti, a koja je nedavno objavila kako je njen muž Dejan doživio nezgodu ali je na svu sreću hitna pomoć jako brzo došla na lice mjesta i sanirala njegove povrede i on se sada dobro osjeća.

Ona je svoju radost zbog toga podijelila i sa svojim fanovima putem društenih mreža u jednoj podužoj objavi. Dalila je napisala da se njenom Dejanu desila manja povreda i zahvalila se hitnoj ekipi iz doma zdravlja u Bijeljini koji su odmah po pozivu stigli na mjesto nezgode i sanirali sve Dejanove povrede. Ona se zahvalila Bogu što je sve prošlo bez velikih posljedica a zahvalila s e svojim pratiocima na riječima podrške i ohrabrenja.

Dalila nije iznijela detalje o kakvoj je nezgodi riječ samo je poručila Dejanu da je njen život i da ga voli. Inače Dalila Dragojević je široj javnosti poznata kao Dalila Moreno i koja je u Bosni i Hercegovini poznata kao starleta a koja sebe predstavlja kao glumicu i studenticu. Inače Dalila je učestvovala u rijalitiju Parovi i u sezoni 2017. godine pobijedila.

Kada je u pitanju njen izgled ona ga je u potpunosti poromijenila od srednje škole pa do danas. Prije je bila platinasta plavuša a sada je znamo kao brinetu. Dalila se za svog muža Dejana udala prije tri godine a njihovo vjenčanje je obavljeno u opštini Zvezdara u Beogradu. Dalila ima 27 godina a rođena je u Beču dok je djetinjstvo provela u BiH.

Oglasi – Advertisement