DALILA DRAGOJEVIĆ RATURAČICA BRAKOVA: Prvog muža Dalila je OTELA OD BLISKE DRUGARICE pa je doživjela jezivu sudbinu! KARMA ILI IPAK NE!? (FOTO)

0

Dalila Dragojević bosanska starleta čiji je život zaprepastio javnost i napravio veliku pometnju u javnosti,pun je misterija koje niste znali. Naime prije braka sa Dejanom imala je vanbračnu zajednicu sa Esom Kurtešijem i živjeli su zajedno van Balkana.

Mnogobrojni pokušaji da sebe prikaže kao poštenu ženu i da se opere od brojnih afera su ipak propali. Mnogi tvrde da udaja za Dejana je bila malo parče njenog plana.
Nakon Filipa Cara i događaja u Zadruzi Dalila ipak pokazuje svoju pravu sliku te nakon svega ponosno sebe predstavlja u javnosti koja je užasnuta njom i njenim ponašanjem.

Kako saznajemo starleta se udala sa 19 prvi put. Nakon sto je ukrala muza od bliske drugarice zajedno su pobjegli u inostranstvo iako su njeni roditelji Huso i Emina bili protiv toga. Roditelje nije poslušala te je uradila po svom bez obzira na posljedice. Inače Kurteši je bio problematičan i sa one strane zakona. Navodno on se bavio kriminalnim radnjama u tom periodu te je zbog toga ležao u zatvoru. Po izlasku iz zatvora doživio je saobraćaju nesreću zbog čega je dugo vremena bio u komi.

U tom periodu Dalila je stalno bila uz njeg a kako saznajemo i tu je pravila scene i probleme.Naime djevojke s kojima je varao Dalilu dolazile su u posjetu a Dalila se fizički s njima obračunavali. Tada se vratila svojima ali već je bilo kasno jer se Huso odrekao kćerke. Sve je potvrđeno od strane Dalilinih cimera iz parova Zerine Hećo i Milija Radosavljevića.