Daliborka Milanković je priMAJKA BRANKA OČAJNA: Taman kad su mislili da se više neće vraćati na staro, Darko Lazić ponovo ŠOKIRAO javnost (FOTO)

0

Darko Lazić je stekao prvi put široku afirmaciju na renomiranom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. njegove impresivne pjevačke sposobnosti kao i mjetnički talent su bili jako cjenjeni, a bilo je evidentno da je svijetla budućnost pred njim. Uprkos tome, kada je u pitanju njegov privatni život, on nije bio posut ružama. Imao je tešku saobraćajnu nesreću, a njegov životni stil je doživio veliku promjenu, i on sada vodi zadovoljan život skupa sa partnerkom Katarinom, i uživa u svakom momentu.

On duže vrijeme ima zdravstvene probleme, te se nedavno podvrgao operaciji zatezanja kože. Uz veliku podršku supruge Katarine, on je donio odluku da ode pod nož. Iako se postupak smatra u većini slučajeva jednostavnim, rezultirao je sa par komplikacija. Darko je do skora bio u bolnici zbog medicinske operacije. Ali, nakon oporavka, riješio je da se podvgrne novoj transformaciji koja je iznenadila sve. Njegov novi izgled, kao što može da se vidi na slikama, pokazao je drastično drugačiju frizuru koju nije niko očekivao.

Darko je nakon što ga je ošišala supruga riješio da postavi slike frizure na društvene mreže. dok su neki pomislili da mu ovo dobro stoji, bilo je mnogo drugih koji su mišljenja da je ovo jako loše. Može se primjetiti da on želi popraviti svoj fizički izgled, a poznato je da Lazić nije posebno zabrinut za mišljenje svojih fanova. Ali, evidnetno je da Darko uživa sa svojom suprugom, a spremaju se za veliko vjenčanje koje nejgova majka Branka isčekuje željno. Branka je u prošlosti bila zabrinuta zbo DArkove sklonosti da odugovlači.