Daleko od luksuza, oženio se Sloba Vasić pa objaviu 1. sliku: SVI GLEDAJU U 1 DETALJ NA MLADENKI, EVO KAKO SE OBUKLA (FOTO)

0
330

POZNATI PJEVAČ SLOBODAN VASIĆ SE OŽENIO U SUBOTU LELOM KARAGIĆ KOJA JE U DRUGOM STANJU.

Dakle, on je na društvenoj mreži Instagram saopštio da su se vjenčali, te je podijelio njihovu zajedničko fotografiju uz koju je kratko napisao: “Porodica Vasić, nas troje”.

Ovaj par se vjenčao u krugu bliže familije, a na svim društvenim mrežama su pokazali kako jei zgledalo u restoranu gdje su slavili i gdje su nazdravljali šampanjcem. Zbog pandemije korona virusa koja nas je sve usporila, ovo vjenčanje je bilo skromno, pa su tako proslavili samo sa kumovima kao i sa najbližom rodbinom.

Ovog puta, pjevač je pokazao i kako izgledaju njihove burme, a uz fotografiju je napisao: “Za cijeli život”.

Ono što je privuklo pažnju svih je to što se trudna mlada umjesto haljine odlučila za svijetlo odjelo, a budući roditelji su na fotografiji ponosno mazili njen stomak.

– Iskreno, osjećaj mi je kao da smo Jelena i ja zajedno cijeli život, a ne nekoliko godina. Vrijeme koje provodimo zajedno odaje upravo takav utisak. Stalno smo zajedno, ne razdvajamo se. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo, ama baš sve. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i djelom, volim je. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno, valjda to tako biva. Tu noć nisam ni bio vezan za pjevanje, izašao sam malo sa društvom i tada vidjeh ženu mog života. Što sam joj odmah i kazao- izjavio je jednom prilikom Vasić za “Super TV”.