DA SE NAJEŽIŠ! Potresna ispovest čoveka koji je gledao smrti u oči: Čuo sam kako mu ZUBI ŠKRGUĆU DOK MI ŽVAĆE BUTNU KOST

0

Verujemo da mnogi od vas vole prirodu i šetnju po prirodi, penjanje uz planine i slične aktivnosti, od kojih nam definitivno može biti samo bolje u životu. Ipak, kada smo u prirodi treba biti svestan da je ona puna divljih životinja, te se zato preporučuje da nikada ne idemo sami. Potrebno je ići u grupi i dati do znanja stanonvnicima prirode da smo tu. Pored svega toga, priroda i svet u prirodi imaju svoja pravila koja definitivno ako ne sledimo možemo doživeti nešto što ne bismo voleli. Mi vam danas donosimo neka loša iskustva koja su doživeli ljudi u prirodi kada su u pitanju napadi divljih životinja.

Čovek po imenu Kolin Dauler iz Vankuvera je za The Guardian ispričao jednu jezivu priču koju je doživeo u prirodi. On je 2019. godine tumarao šumom na bicikli i tražio je nove puteve kako bi se popeo na jednu kanadsku planinu. Presreo ga je medved koji je gledao u njega. On je potom skinuo torbu i bacio je na stranu. Mislio je da će medved da ode po hranu iz torbe.

Medved nije hteo hranu već se bacio prema njemu i zabio mu zube među rebara i kukove sa leve strane. Kolin kaže da ga je medved nosio čak 9 metara prema grmu. Imao je strašne bolove. Nakon što ga je spustio, Kolin mu je pokušao iskopati oči, ali nikako nije uspevao da dohvati. Potom je medved počeo da mu grize butine.

“Bilo je toliko bolno da sam imao osećaj kao da će mi kuk iščašiti. Iskopao mi je butinu toliko da sam mogao da čujem kako mu zubi škrguću o butnu kost dok je poput psa žvakao”, ispričao je Dauler, koji se ubrzo setio da ima džepni nožić. Taj nožić zabio medvedu u vrat i uspeo da se spasi, kasnije je primio dva litra krvi, te je podvrgnut operaciji od šest i po sati. Dauler se danas potpuno oporavio, te je čak otrčao i polumaraton.