‘DA NJE NIJE BILO, I DALJE BIH BILA AJKULA’ Rada iskreno o PAKLU koji je preživela zbog Snežane Đurišić: Bilo mi je teško, baš me je rešetala…

0

Gotovo celi Balkan zna ko je pevačica Rada Manojlović koja se u nešto manjoj meri, ali ipak nađe u centru pažnje medija i kontraverzi koje se dovode sa njom u pitanju. Jedna je od retkih na estradi koja je aktivna na društvenoj mreži tviter.

Na tviteru je nedavno žestoko zaratila sa Kijom Kockar. Ipak, kako stvari stoje, sve je rešeno jednim razgovorom, te su ratne sekire zakopane. Rada je to prokomentarisala kao najbržu svađu i pomirenje na estradi ikada, jer nije trajalo ni 24 sata. Poznato je to da su joj u zadnje vreme upućene kritike za to što nema novih pesama.

Rada je to komentarisala da nije stvar para, njih bi već bilo mnogo više, ali je dodala kako pesme nisu kilo jabuka, pa da možeš izaći da ih kupiš, te da posle znas šta si kupio. Rekla je za sebe da nije kantautor, te da mora čekati da nekome drugom dođe inspiracija za pesmu. Na to je dodala i:“Ti sad da izvadiš 100.000 evra, što naravno Ceca može, opet se ne radi o tome… Samo mene pitate kada ću, a cela estrada, niko ništa ne izdaje – požalila se pevačica”.

Popularna pevačica se potom prisetila svojih početaka i perioda kada je bila “na udaru” starije i iskusnije koleginice, čije reči i dan danas pamti. Oni su je kritikovale na račun njenog pevanja, ali i fizičkog izgleda. Priznala je da ju je najviše bolelo kada je Snežana Đurišić pominjala tada nereprezentativne zube, ali joj je sada zahvalna na tome. Rada ovu veliku pevačicu kako kaže ipak mnogo voli. Ona za nju deluje opasno na prvi pogled, jer kako kaže ima strašan gard, ali je jako dobra i draga koleginica. Bila je inicijator, te joj se zahvalila na kritici zube, inače bih i dalje bila ajkula – našalila se na svoj račun Rada Manojlović.