DA LI ZNATE KO JE NA FOTKI?! Danas je KRALJICA SILIKONA i SKANDAL MAJSTOR, a zbog NJENIH OBLINA SRBI LUDE!

0

Živimo u svetu u kojem se sve nažalost okreće oko s*ksa, skandala i velikoj prisutnosti javnih ličnosti u medijima. Svedoci smo koliku popularnost nose rijaliti programi. Mnogi učesnici si do ulaska u rijaliti program bile anonimne ličnosti, a da nas su javne, te su jako popularne na društvenim mrežama.

Danas vam upravo predstavljamo jednu takvu ličnost, a u pitanju je popularna Ana Korać. Ona je srpska starleta i model, te bivša učesnica rijaliti programa Zadruga. Rođena je 4. juna 1994. godine u Ivanjici. Živi u Beogradu. Pažnju javnosti je stekla družeći se sa Sorajom Vučelić, starletom i modelom, te takođe učesnicom brojnih rijalitija. Često su se zajedno pojavljivale na brojnim događajima u Beogradu. Pre, a naročito nakon učešća u Zadruzi Ana je glumila u spotovima pojedinih srpskih muzičara.

Ona važi za nekog ko ne krije da je svoj fizički izgled gotovo potpuno izmenila. A tome se najviše može da zahvali plastičaru. Više od prosečne plate Ana je dala za operaciju očiju, jer je želela da ima mačije, koje su danas u trendu, pa je za to morala da iskešira 800 evra. Kako bi joj čelo bilo zategnuto, hirurgu je platila 300 evra, a za pumpanje jagodica 200. Za blistav osmeh Ana je dala 2.000 evra.

Za zadnjicu je morala da izdvoji pet hiljada evra kako bi zahvat, koji se izvodio u Turskoj, imao ishod kakav je želela. Također se nagađa i da je u Turskoj izvadila par rebara kako bi smanjila struk i da je za tu intervenicuju dala 7.000 evra. Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz detinjstva, a malo ko bi poverovao da je ova preslatka devojčica sa slike sada po mišljenju mnogih danas kraljica silikona.