DA LI STE ZNALI? 4. APRIL JE MAGIČAN DAN: Moguć je veliki napredak,a mnoge želje biće ISPUNJENE – Evo i zašto!

0

Proleće je već uveliko krenulo i verujemo kako je mnogim ljudima zima “udarila u glavu”, te da su se uželeli lepog vremena i sunca. Ono što relativno malo ljudi zna je da je 4. aprila zapravo takozvani “magični dan”. 

April je mnogim ljudima jedan od najdražih meseci u godini, zbog činjenice što je to prvi prolećni mesec, te važi i ujedno za jedan najlepših. Temperatura je obično umerena, što mnogim ljudima odgovara. Pomenuti “magični dan” je zapravo 4. aprila i veruje se da je to najlepši dan u dan u mesecu, zbog niza brojeva koje ima 4-4. Isto tako, veruje se da su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu zastupljene na ovaj dan.

Veruje se da se na ovaj dan mogu zamisljati i želje te kako je velika mogućnost da će se ostvariti zbog pomenutih brojeva. Ovakav slučaj se u numerologiji naziva “brojevi ogledala” kada zapravo imamo jednake brojeve, po danima i mesecima.

Iz ovoga proizilazi i teorija ta da zapravo imamo i četiri godišnja doba, dok imamo i četiri elementa života, a to su: vatra, voda, nebo i zemlja. Pored toga, tu su i četiri strane sveta. Ovo su neke od činjenica koje su povezane sa ovim verovanjem i mnogi misle da ovaj tip lepog spiritualnog verovanja nije nikome naškodio. Ono što je definitivno je to da sve ipak polazi od samih nas i kako ćemo da gledamo na stvari, pa ona popularna izreka “kako zračiš, tako i privlačiš” je mnogim ljudima jedna od glavnih smernica za zdravo psihološko stanje, koje je danas, mora se priznati jako narušeno.