DA LI SE RASPADA SE ŽIRI ZVEZDA GRANDA?! Nakon Karleuše i Marija Šerifović najavila ODLAZAK – Imala je i poruku za Cecu

0

Sve vjerne pratioce najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdi Granda koji se prikazuje već 16 godina je prije nekoliko dana iznenadila vijest da je Jelena Karleuša koja je bila član žiirija godinama napustila ovo mjesto i da umjesto nje dolazi Ceca Ražnatović.

Ovo je bilo prilično intrigantno jer su njih dvije u svađi godinama a njihovi verbalni sukobi koji se uglavnom odvijaju putem medija i društvenih mreža su nekoliko puta dobili i svoj epilog na sudu. Jelena se i sama oglasila i rekla da je još krajem juna dala otkaz u Zvezdama Granda jer želi da se posveti novom albumu a onda je stigla informacija da i Saša Popović koji je nakon prodaje svojih dionica u Grand produkciji i odlaska u penziju ostao da radi kao voditelj i umjtnički direktor takmičenja, od sljedeće sezone više neće voditi šou.

Svoju odluku da ni ona više neće biti član žirija od sljedeće sezone je objelodanila i Marija Šerifović i mnogi su s pravom pomislili da se Zvezde Granda polako raspadaju, bar ovaj format koji je poznat godinama. Marija je rekla a će se maksimalno potruditi da i u ovoj sezoni njen kandidat osvoji pobjedu i da će de nakon toga povući.

Dodala je i da će joj Jelena strašno nedostajati i da je ona ostavila ogroman pečat u ovoj emisiji. Kada je u pitanju Ceca Marija je rekla da se privatno ne poznaju dovoljno dobro ali da joj je poželjela dobrodošlicu te da je poštuje ali da nije sigurna kako će se ona snaći u ludilu koje vlada u takmičenju.